Atrij A la carte

Imenitna Restavracija Atrij A la carte v Termah Zreče slovi po izbranih jedeh, ki jih popolnoma prenovijo štirikrat letno glede na letni čas.

Hotel Atrij v Termah Zreče je obenem prostor prvovrstne, (skoraj) istoimenske Restavracije Atrij a la carte, ki nosi ime po dveh ključnih elementih:

  • z nizkim ruševjem in pohorskim skrilavcem obogatenem atriju,
  • sijajnem meniju z izbranimi jedmi, ki ga prenovijo štirikrat na leto – ne le, da ni nikoli dolgčas, temveč tudi da kuhajo s tistim, kar v danem trenutku ponudi narava.

Užij:

  • najboljše iz narave, vsakokrat v drugi preobleki:
  • pomladi čemaž, regrat ali šparglje,
  • poleti potočne ribe in pisano zelenjavo,
  • jeseni buče, kostanj in jabolka,
  • pozimi krepke jedi in aromatične kose najboljšega mesa,
  • ugledna slovenska vina po izboru sommelierja,
  • vrhunce Okusov Rogle, kot je jelenov file z brusnicami z bučkinim štrukljem in popečeno hruško.